Entrevista a Las Moskitas Muertas: Entre las piernas

Entrevista a Las Moskitas Muertas: Entre las piernas

Las Moskitas Muertas es una compañía de Formentera que este mes de noviembre vienen a hacer una gira por Barcelona y otras ciudades del territorio. Una de sus paradas será el 18 de noviembre en la V edición de MicroACT donde presentarán “Entre las piernas”, una propuesta diferente y sorprendente que, seguro, os encantará.

Os dejamos la entrevista que les hemos hecho para que puedas conocer mejor su propuesta:

1. Què ens trobem a “Entre las piernas”?

Entre las piernas és una trobada en un sol acte propulsat pels textos breus del llibre “Vamos a follar hasta que nos enamoremos” de Ana Elena Pena.

Es tracta d’un joc escènic que ens repta a través de la paraula, el moviment i la música en viu.

2. Voleu transmetre cap missatge amb el vostre espectacle? Quin?

És un espectacle que convida, a través de l’humor, a acariciar a la bèstia que portem dins. Es tracta d’una lectura reactualitzada sobre la sexualitat i l’amor, imaginar-nos, per fi, fora dels imperatius patriarcals de la societat.

3. Qui són Las Moskitas Muertas?

Las Moskitas Muertas ens engendrem i naixem a l’illa de Formentera impulsades per la necessitat vital de comunicar-nos amb el món, a través de l’art. Paraula, música en viu i moviment, seran la via per expressar-nos sense filtres ni jerarquies disciplinaries. Amants del joc i la víscera, escollim fermament un to fresc i descarat amb el qual poder gaudir amb el públic.

4. Com descriurieu, en una frase, “ Entre las piernas”

Un espectacle que brinda per la llibertat del nostre cos, la nostra ànima i de l’amor. En resum…¡Ojalá que os follen bonito!


Leave a Comment

Name *

Email

Website