Conoce a FeRm Teatre, cía que participará en la IV ed de MicroACT

Conoce a FeRm Teatre, cía que participará en la IV ed de MicroACT

Desde MicroACT estamos comprometidos a dar voz y promocionar a los creadores que forman parte de nuestra ciudad y que están trabajando por hacerse un hueco en este complicado mundo del teatro y las artes escénicas.

Es por este motivo que queremos poner nombre y apellidos a los creadores que formarán parte de nuestros ciclos de actuaciones y, por tanto, hoy es el momento de que conozcas a la cía FeRm Teatre que presentará “La prova” el próximo 30 de septiembre a las 19h.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

MALCOLM McCARTHY HERRERA (Cuba 1990)

S’ha format al Col·legi de Teatre de Barcelona, és un actor de nacionalitat cubana que resideix a la Ciutat Comtal. Entre altres coses a participat en muntatges teatrals com “L’ Onada” al Teatre Lliure, interpretant el personatge de Norman, “La Estupidez” dirigida per Marc Angelet interpretant diversos personatges com Ken Lemon, Mr. Ambush entre altres.

Actualment participa en la gira de “Tarzan, el musical” amb el personatge de HungaHunga. Ha treballat en cinema sota la direcció de Mateo Gil en el seu nou llargmetratge “Project Lazarus” i en el curt “El Sordo y el Barrio” dirigit per Carlota Añón. A la televisió l’ hem vist a la sèrie catalana “La Riera” interpretant a un cuiner novell que intenta ser acceptat en la cuina del restaurant Can Riera.

GEORGINA SAEZ, (Barcelona 1989)

Graduada en Art Dramàtic pel Col.legi de Teatre de Barcelona, cursant diferents formacions actorals: màscara neutra, clown, teatre de text i teatre de gest entre d’altres. Durant la seva formació, va participar en els tallers ‘El casament dels petits Burgesos de Bertolt Brecht, dirigida per Thomas Sauerteig; Leonce i Lena de Georg Buchner, dirigida per Xicu Masó; i La estupidez de Rafael Spregelburd, dirigida per Marc Angelet. A més, la dansa clàssica i la dansa contemporània formen part del seu aprenentatge com actriu.

El teatre i l’educació sempre han tingut una rellevància en la seva vida. Va participar com a assistent de mestra a l’Aula de teatre de Mataró durant tot un curs acadèmic, així com també ajudant de direcció per les obres de final de curs. A Barcelona, ha participat en el videoclip “Jean Luc” de Els amics de les Art.

Aquest últim any, ha participat en el microteatre ‘La prova’, escrita per Daniel Piera i dirigida per Malcolm McCarthy, estant en cartellera de microdegustación teatral durant el mes de maig.

GUERAU MARTÍNEZ (Barcelona 1990)

És Graduat en Art Dramàtic pel Col.legi de Teatre de Barcelona. Actor de la companyia “Teatre i Punt” i cofundador de la companyia d’espectacles “Ken Lemon”. Ha cursat Tècniques de Doblatge a l’escola Eòlia. Ha realitzat diversos cursos de formació actoral en diferents estils: màscara neutra, clown, bufó, teatre de text, teatre de gest, monòlegs, etc.

Apareix al llargmetratge “El juego del ahorcado” de Manuel Gómez Pereira. Diversos Tallers al Col.legi del Teatre com La Estupidez 2.0 amb Marc Angelet, Leonce i Lena amb Xicu Masó i El Casament dels Petits Burgesos amb Thomas Sauerteig.

MARINA BUISAN (Reus 1987)

Comença a estudiar teatre a l’institut i continua a l’ aula de teatre de l’autònoma que compagina amb un curs amb Manuel Lillo. Realitza els estudis d’ Art Dramàtic al Col·legi del Teatre de Barcelona. Ha cursat un màster d’interpretació davant de càmera amb Esteve Rovira. Juntament amb Georgina Saez i Guerau Martínez ha actuat a: El casament dels petits Burgesos de Bertolt Brecht, dirigida per Thomas Sauerteig; Leonce i Lena de Georg Buchner, dirigida per Xicu Masó; i La estupidez de Rafael Spregelburd, dirigida per Marc Angelet.

També ha protagonitzat el microteatre “Hipnosi” de Tadeus Calinca, dirigida per Elies Barberà. Aquest últim any ha començat la formació de Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava i ha estat programada un més a Microdegustación teatral amb l’obra de microteatre “La Prova”.


Leave a Comment

Name *

Email

Website